Thomas Delaney solgt til Werder Bremen fra nytår

Thomas Delaney solgt til Werder Bremen fra nytår

Dermed har FCK gavn af Delaney hele efteråret:

- Det her er en win-win løsning for alle parter. Vi har længe vidst, at Thomas har ambitioner om at prøve sit talent af i en større liga, og han fortjener om nogen at få muligheden for det. Samtidig har vi haft et stort ønske om at have Thomas i vores trup i et spændende og vigtigt efterår for klubben i både Superligaen og Europa. Derfor er vi meget glade for, at vi i fællesskab med Thomas og hans rådgivere har kunne nå frem til den her løsning. Det er lykkedes, fordi Thomas er en loyal klubmand, og fordi vi har prioriteret vores sportslige målsætninger højest. Samlet set mener jeg, at det her er en rigtig god løsning, som vi glæder os meget over, siger Direktør i F.C. København, Anders Hørsholt, mens manager Ståle Solbakken supplerer:

- Det har været et puslespil at få det hele til at gå op, så alle blev tilfredse, så det er rart, at det er lykkedes. Thomas er en vigtig brik for os på og uden for banen, så vi er glade for, at han bliver hos os et halvt år mere og er en del af holdet både i ALKA Superligaen og et europæisk gruppespil, uanset hvilket det bliver. Det giver os en sikkerhed i nogle meget vigtige kampe i efteråret, og vi får mulighed for at spille Jan Gregus ind på holdet uden et tidspres. For nogle spillere kunne det være en udfordring at holde motivationen i en klub, når man ved, at man skal videre snart, men sådan er det ikke med Thomas. Han viser dag efter dag, at han er topprofessionel og mere end 100 procent loyal over for sin klub og sine holdkammerater. Det vil han også gøre i efteråret, siger manager Ståle Solbakken.

- Jeg er glad for, at fremtiden nu er på plads, og at vi har fundet en model, hvor jeg ikke sætter FCK i en presset eller vanskelig situation. Jeg ser meget frem til at gå i krig med opgaven i Bundesligaen for Werder Bremen, men i det næste halve år er der kun én ting, der tæller for mig, og det er at levere alt, hvad jeg har i mig for F.C. København. Vi har nogle meget vigtige opgaver foran os, som jeg ser meget frem til at være en del af. Det er altafgørende for mig, at ingen kan sætte en finger på min indsats det næste halve år, hvor jeg vil gøre mit yderste for, at vi sammen opnår de store mål, vi har i FCK, siger Thomas Delaney, der også fortsætter som anfører frem til sit skifte til vinter.