Truppen mod FC Nordsjælland

FCK møder Guangzhou Evergrande FC i Dubai

Som tidligere oplyst har kampen mod FC Tokyo ikke været endeligt konfirmeret, men nu ligger det fast, at modstanderen den 14. februar i stedet bliver Guangzhou Evergrande FC.

Stærke modstander findes næppe i den asiatiske verdensdel, for ud over at have vundet det kinesiske mesterskab fem sæsoner i træk, vandt Guangzhou Evergrande FC også AFC Champions League (den asiatiske pendant til UEFA Champions League) i både 2013 og 2015. I december repræsenterede de derfor Asien ved VM for klubhold, hvor de blev slået ud i semifinalen af Barcelona.

Holdet trænes af brasilianeren Luiz Filipe Scolari, som gennem mere end 30 år har stået i spidsen for bl.a. det brasilianske og portugisiske landshold og en lang række klubhold. I sin spillertrup har han også en lille håndfuld landsmand, hvor den mest profilerede er landsholdsspilleren Paulinho, som senest spillede et par år i Premier League hos Tottenham.

Kampen spilles den 14. februar,  kl. 16 lokal tid, hvilket vil sige kl. 13 dansk tid, og vi forventer fortsat at både denne og vores kampe i Dubai mod AIK og Malmö FF bliver livestreamet.