Tilskuerinfo til søndagens derby

Tilskuerinfo til søndagens derby

Så er det i morgen kl.13, der spilles udebanederby. 

Selvom der desværre ikke denne gang er afsat plads til lige så mange af vores egne fans, så ser vi frem til at se og mærke opbakningen fra alle fremmødte og opleve, hvad de kreative tifofolk har i ærmet denne gang. 

Vi i F.C. København har naturligvis også et ønske om, at rammerne før, under og efter kampen vil foregå i fred og fordragelighed. Derfor er her nogle informationer om, hvordan du som fan, skal forholde dig til derbyet. 

Først og fremmest skal du huske at medbringe dit Awaykort for at tage plads på fanafsnittet. 

F.C. Københavns fans går fra Brøndby Strand Station via en rute, som midlertidig er afspærret i et afgrænset tidsinterval mellem 10.30-12.30. 

I tilfælde af en FCK-sejr eller uafgjort opfordres alle til at blive på stadion eller inden for det afspærrede område, indtil politiet skønner, at det er sikkerhedsmæssigt forsvarligt at forlade stadion i samlet flok. Herefter vil Brøndbyvester Boulevard blive afspærret, indtil FCK-fansene, der skal med toget, er kommet trygt frem til stationen. 

I tilfælde af en Brøndbysejr, opfordres alle FCK-fans til forlade stadion umiddelbart efter slutfløjt og søge mod stationen i samlet flok. 

Vi håber, at alle får en god oplevelse til udebanederbyet.