F.C. København og Unibet inviterer sæsonkortholdere på eksklusiv gallapremiere

F.C. København og Unibet inviterer sæsonkortholdere på eksklusiv gallapremiere

Lørdag d.10. oktober kl. 18:00 inviterer F.C. København og vores officielle bettingpartner og sponsor, Unibet, sæsonkortholdere til eksklusiv gallapremiere på dokumentarfilmen ”Bashkim – Vejen Tilbage” i Park Bio på Østerbro. 

 
I tæt samarbejde med Unibet har vi fulgt vores spiller Bashkim Kadriis kamp for at komme tilbage på banen, efter en slem korsbåndsskade vendte op og ned på hans liv for knap et år siden. Resultatet er et helt unik indblik i en fodboldspillers liv i en periode, hvor alt er på spil – og indtil nu, hvor Bashkim endelig er klar til at indtræde i truppen igen. 
 
Arrangementer starter kl. 18.00, hvor Unibet byder på øl, sodavand og popcorn til filmen, før vi går til salen. Her vil du få muligheden for at høre om skadesforløbet og kampen for at komme tilbage fra Bashkim selv samt få indblik i projektet omkring filmen. 
 
Hernæst vises den spændende dokumentar med suverænt billede og lyd i Park Bios fornemme digitale rammer. Arrangementet slutter ca. klokken 20:00. 
 
Til denne eksklusive gallapremiere har vi samtidigt inviteret spillertruppen og trænerstaben, som ligeledes skal se filmen for første gang. Der er hermed tale om et arrangement, hvor man i sandhed kommer helt tæt på Byens Hold. 
 
Sådan deltager du 
For at kunne deltage i lodtrækningen til gallapremieren i Park Bio skal du være oprettet som bruger i VoresKBH. 
 
Herinde skal du deltage i konkurrencen om at komme med til arrangementet. Det koster kun 1 loyalitetspoint. Fredag den 2. oktober, kl. 12 trækker vi lod blandt alle deltagere i konkurrencen om 45x2 billetter. 
 
Vinderne vil alle få besked per mail. Er man blandt de heldige, kan man afhente sin billet i Fanshoppen fra den 4. oktober i forbindelse med kampen mod Viborg og frem til den 7. oktober kl. 18. Herefter vil alle uafhentede billetter blive fordelt gennem en ny lodtrækning.
 
Se traileren til filmen her: