Flot 2. halvleg sikrede sejren

Flot 2. halvleg sikrede sejren

Nicolai Jørgensen 
- Det her var en rigtig god sejr for holdet. Bagud 1-2 ved pausen, men takket være en god anden halvleg får vi vendt det, og vinder fortjent 4-2. Om mit eget mål kan jeg kun sige, fint mål, fint hovedstød og det efter en flot aflevering fra Benjamin. 

Daniel Amartey 
- Jeg er glad for sejren. Vores 1. halvleg var egentlig OK, men 2. halvleg var selvfølgelig klart bedre. Men vi giver vores fans en god sejr, og kommer fra kampen med både tre point og selvtillid inden de kommende kampe. En rigtig god ting at tage med sig fra dagens kamp var, at vi fik bevist, at vi kan score på vores chancer. 

Benjamin Verbic 
- Vi får en god start på kampen, men laver nogle fejl, og dem straffer AaB os hårdt for. Det bliver meget bedre i 2. halvleg, og vi får scoret på vores chancer. Hidtil har vi spillet en række kampe, hvor vi skabte chancer men ikke scorede – men i dag fik vi både skabt chancer og scoret, og det er vi selvfølgelig glade for. 

Thomas Delaney 
- Vi får gjort rigtig mange ting rigtigt i dag, og skønt at det i dag ender med at gå vores vej. Vi har haft en periode hvor fejl og lidt uheld har kostet, men i dag spiller vi en god 1. halvleg og får så bygget på i 2. halvleg – hvor vi så også endelig får ramt målet. Så jeg er tilfreds, om end der stadig er noget at arbejde med rent defensivt. 

Stephan Andersen 
 - Jeg er glad for sejren. Vi kan ikke komme uden om, at jeg laver en fejl der koster ved 0-1, men vi viser god moral og kommer flot tilbage. Og ingen tvivl om, at det er en sejr som den her vi har brug for.