Pierre Larsen første medlem af Legends Club

Pierre Larsen første medlem af Legends Club

Dermed bliver Pierre Larsen en del af det fine selskab, der de næste dage op til topopgøret på søndag mod FC Midtjylland vil blive præsenteret som de første medlemmer af Legends Club.

Om Pierre Larsen
Pierre Larsen havde 16 landskampe, en karriere i udlandet og en 6-2 sejr over Bayern München (med B 1903) med sig, da han blev F.C. Københavns første anfører.

Pierre Larsen var en nøglespiller, som på alle måder var rygraden på holdet og central i kampen for mesterskabet. En slags datidens Linderoth, Kvist eller Delaney: En klassisk 6’er, også selv om formationen dengang hed 3-5-2. En som tog det store slæb på banen og en kulturbærer, som viste de yngre spillere til rette. Pierre Larsen udførte alle de roller uden på noget tidspunkt at miste den elegance, der alle dage kendetegnede den lange midtbanemand. Efter mesterskabet kontaktede FCK Pierre Larsen med henblik på en ny kontrakt - nu man skulle i Champions League.

Men på det tidspunkt havde han allerede givet håndslag på en kontrakt som spillende træner i Skovlunde. Pierre Larsen havde givet sit ord og var ikke til at rokke.

Trøjenummer:
6

Født:
22. januar 1959

Antal kampe for FCK:
27

Første kamp:
12. august 1992: BK Frem – F.C. København 0-3

Sidste kamp:
20. juni 1993: F.C. København – AaB 4-6

Antal mål:
1

Hvad laver han i dag?
Pierre Larsen er i dag butikschef i Bygma, Herlev.


Se Pierre Larsen i aktion her