Delaney forlænger

Delaney forlænger

- Det er glædeligt, at vi er nået til enighed med Thomas Delaney om en lang aftale. Trods sin unge alder har han allerede passeret 100 kampe for klubben og har det seneste halve års tid udviklet sig til en leder og nøglefigur på midtbanen. Thomas, der nu kan kalde sig viceanfører, er indbegrebet af, hvad F.C. København står for og er endnu et godt eksempel på, at en dedikeret og målrettet indsats er vejen frem for alle vores talenter i School of Excellence siger sportsdirektør Carsten V. Jensen.

Thomas Delaney har været en del af FCK siden, han var 3 år gammel, hvor han startede i KB. Siden er det blevet til foreløbigt 118 officielle kampe for den 22-årige i F.C. København. Men står det til spilleren selv, så er han først for alvor ved at komme i gang i PARKEN.

- FCK betyder utroligt meget for mig. Og jeg synes selv, at jeg stadig mangler at sætte mit afgørende præg på klubben og forsøge at skrive mig ind i dens historie på de måder, man nu engang kan som spiller. Derfor var det let for mig at skrive under på den nye aftale, som jeg både er stolt af og glad for, siger Thomas Delaney.

I forbindelse med den nye kontrakt er Thomas Delaney blevet udnævnt til viceanfører i F.C. København.

>> Se portræt af Thomas Delaney her
>> Udsalg i FCK MegaStore - spar op til 75%