Reaktioner fra spillerne

Reaktioner fra spillerne

Johan Wiland:
- Jo straffesparket kan dømmes - og det blev det desværre også. Men vi skal vinde i dag. specielt fordi vi to gange er foran. Alt i alt et ærgerligt pointtab.

Thomas Delaney:

- Vi spiller vel en fin kamp, og kommer også foran to gange. Vi giver desværre i perioder alt for meget af spillet til FC Nordsjælland - men jeg synes det er en godkendt kamp. To mål herude bør være nok til en sejr, men desværre ikke i dag. Til sidst ros til tilhængerne for at give os en fantastisk opbakning.

Kris Stadsgaard:

- Det er frustrerende at vi ikke får alle tre point. Og det er frustrende at se Nordstrand score sådan et mål - det er som om, at vores modstandere scorer på nærmest alle deres chancer. Sådan var det mod Randers og igen i dag. Men forsvaret stod ganske fint, der blev arbejdet hårdt af alle mand oppe foran - og de var med til at ligge et godt pres på FC Nordsjælland. Så selvom det er ærgerligt vi ikke vinder, så er der positive ting i det. Vi kom på tavlen, vi arbejdede godt sammen som hold - og nu skal vi bare fortsætte, så skal der nok komme menge flere point ind på kontoen.

Pierre Bengtsson:

- Vi skal jo vinde den her kamp! Det positive er, at vi var bedre end FC Nordsjælland - og vi skal bare kæmpe videre, så skal sejrene nok komme. Tak til vores fans for støtten - det var jo nærmest som at spille i PARKEN.

Nicolai Jørgensen:

- Det var dejligt at være tilbage, men vi skal selvfølgelig vinde, når vi fører 2-1 med ti minutter tilbage af kampen. Men skønt at være tilbage, godt at se vores fans igen. Hvad angår holdet, så synes jeg at spillet er blevet bedre for hver kamp, så selv om vi sætter point til, så er der tale om fremgang.