Ståle: Jeg er meget tilfreds

Ståle: Jeg er meget tilfreds

Mathias Zanka: 

- Lillestrøm havde ikke meget at komme med
Jeg synes vi har fuld kontrol over kampen, og Lillestrøm havde ikke meget at komme med. Dysten med Occean var god, han er en rigtig stærk spiller, men spillede en meget fair kamp, Alt i alt er jeg tilfreds med min egen indsats, men ærgerlig over at de får 3-1 målet – og heldigvis kan ham Kippe da umuligt score et sådan mål igen.

 

Morten Nordstrand: Angrebet er på den rette vej

- Det havde naturligvis været langt bedre at vinde 3-0 end 3-1, men vi yder en professionel indsats og specielt vores defensiv står super godt. Offensivt kommer vi rigtig godt igen i slutningen af 2. halvleg, hvor vi da også får scoret de sidste to mål, og jeg synes at angrebet er på den rette vej.

Ståle Solbakken: Jeg er meget tilfreds

Sådanne kampe her er altid svære, men jeg er meget tilfreds. Jeg fik dog visse flashbacks til hvordan det var at være træner i Tippeligaen. Vi spiller desværre lidt for meget på Lillestrøms præmisser, og når de sådan slår den 60 meter op i luften, så bliver det jo svært at vinde bolden. Vores to midtstoppere er jeg rigtig glade for. De har ikke spillet meget sammen, men spiller en rigtig fin kamp. Offensivt er vores kontraer gode, og det er da dejligt at vi får scoret tre mål.

Peter Larsson: 

- Samspillet med Zanka bliver bedre og bedre
Jeg synes jeg leveres en god indsats. Jeg er ny i midten, men jeg synes samspillet med Zanka bliver bedre og bedre, og det fungerer godt hele kampen. Jeg er dog lidt utilfreds med deres sene scoring, for den er jo helt unødvendig.

José Junior: 

- Returkampen bliver hård, men scorer vi en gang ...
Jeg gør mit bedste hver gang, og jeg vil virkelig gerne spille, for jo mere jeg spiller, jo mere selvtillid får jeg. Jeg er meget stolt af at spille her i København, og det glæder mig at publikum ved hvad jeg kan. I dag er jeg måske lidt heldig med at score, men det kan jeg nok takke gud for. Returkampen bliver hård, men scorer vi en gang, så bliver det rigtig svært for dem ...