F.C. København køber Marvin Pourié

F.C. København køber Marvin Pourié

Marvin Pourié scorede i sidste sæson 14 mål for Silkeborg og har i sine to år i Superligaen leveret 23 mål i 55 kampe.

- Marvin har de seneste sæsoner, trods sin unge alder, allerede markeret sig som en af ligaens stærkeste forwards, og derfor glæder det os, at han nu skal spille for og ikke imod F.C. København. Når man lægger hans styrker i det opbyggende spil og foran målet sammen med god fart og lyst til at arbejde hårdt for sit hold, så er han en håndfuld for de fleste forsvar. Og så gør det bestemt heller ikke noget i F.C. København, at han besidder vinderinstinkt ud over det sædvanlige, siger sportsdirektør Carsten V. Jensen.

Den 22-årige tysker glæder sig til at komme i gang på sin nye hjemmebane i PARKEN.

- Jeg er stolt af at sidde her som FCK-spiller, for det er en stor klub, som hele Europa kender, og jeg er oprigtigt beæret over at skulle spille med løven på brystet. Jeg var aldrig i tvivl om, at jeg gerne ville til FCK, og mine samtaler med cheftræneren og sportsdirektøren har kun forstærket den følelse, siger Marvin Pourié.

- Jeg vil først og fremmest gerne hjælpe byen og holdet til at nå målsætningerne. Men rent personligt, så er det et skridt frem for mig, fordi jeg kan udvikle mig som spiller og som person i København. Jeg har haft en fin tid i Silkeborg, men at være i FCK er en kæmpestor udfordring, som jeg virkelig har lyst til at kaste mig ud i.

Marvin Pourié har tidligere været i klubber som Dortmund, Liverpool og Schalke 04 og får i F.C. København trøje nummer 23.

Andre nyheder
>> Spar mange penge med et platinkort
>> UEFA Champions League: Billetinformation
>> Se mere information om sæsonkortene her
>> Hvilket sæsonkort skal jeg vælge
>> Køb sæsonkort her