Lukket træning i PARKEN

Som det er blevet tradition, trænede truppen i PARKEN, her dagen før den europæiske hjemmebanekamp mod MyPa-47.

FCK.DK var til stede ved dagens lukkede træning, blandt andet for at forevige Álvaros sidste kampforberedelse i F.C. København trøjen.

Der var masser af pressefolk til stede og de fik som sædvanlig lov til at overvære de første 15-20 minutters træning og snakke med spillere og ledere. Det var hovedsagligt Álvaro Santos, Jesper Grønkjær og Ståle Solbakken, pressen var interesseret i at tale med. Til FCK.DK sagde cheftræner Ståle Solbakken om kampen:

 - I morgen er vi favoritter og det er noget vi må acceptere. MyPa bør dog ikke kunne overraske os, da Peter Nielsen (assistenttræner, red.) har set dem i begge opgør mod TNS i 1. kvalifikationsrunde. Derudover har jeg set den ene af opgørene på video. Vi forbereder os også ved at truppen tager på hotel i aften og overnatter deroppe. Det er blevet en tradition her i klubben, så det er noget jeg også holder fast i.

Da pressen havde forladt PARKEN, kaldte Ståle til samling og spillerne blev delt op i to hold. Der blev spillet til to mål i et stykke tid, inden det atter en gang blev tid til en samling omkring cheftræneren. De tre store spørgsmålstegn til morgendagens kamp er hvem der starter i angrebet, hvem der skal afløse Michael Silberbauer og hvem der starter inde på venstre back. Det var nogle af de spørgsmål trænerteamet forsøgte at få besvaret ved dagens træning.

Da selve træningen var slut, blev der som sædvanligt øvet indlæg og hovedstødsafslutninger, der var nogle der spillede ”Overligger” og andre der bare stod og lagde afleveringer til hinanden. På trods af højt humør til dagens lukkede træning, virkede truppen meget fokuseret på morgendagens vigtige kamp mod MyPa.

  

Álvaro boltrede sig til dagens træning...

  

Spillerne varmer op foran nedre C...

  

Berglund og Pimpong fik sig en svingom på PARKENs plæne... 

 

Anders Storskovs spurtøvelser trak tænder ud i sommervarmen...