Morten Bisgaard til F.C. København

Morten Bisgaard skifter med øjeblikkelig virkning fra Udinese Calcio i Italien til F.C. København. FCK har skrevet en 3-årig kontrakt med den danske landsholdsspiller.


F.C. København og Udinese Calcio er blevet enige om, at F.C. København med øjeblikkelig virkning køber Morten Bisgaard. Klubberne ønsker ikke at oplyse transfersummen.

Morten Bisgaard blev købt fra OB til Udinese tilbage i 1998.

-Vi har i lang tid haft et godt øje til Morten. For halvanden år siden havde vi kontakt med ham, men på dette tidspunkt havde han en fast plads på Udineses hold. Situationen er nu anderledes og vi er glade for at få Morten i klubben, siger sportsdirektør Niels-Christian Holmstrøm.

- En spiller med Morten Bisgaards kvaliteter vil være et godt supplement til vores eksisterende spillertrup. Han er både hurtig og udfordrende: En god type, siger cheftræner Kent Karlsson.

Morten Bisgaard har været fast mand på samtlige U-landshold og har på nuværende tidspunkt spillet 8 A-landskampe, hvor det er blevet til en enkelt mål. Han har spillet for både Randers Freja og Viborg FF, men er mest kendt for sine fem år i OB, hvor han var en dominerende faktor med 158 kampe og 40 mål.