Pressen skrev

Fremover vil vi bringe udklip fra diverse danske medier omhandlende F.C. Københavns kampe. Dagen efter hver kamp vil vi samle synspunkterne op og bringe dem samlet her på sitet.

B.T.:

Temperamenterne kogte i den grad over, da FC København og OB i går fortsatte kampen efter det sidste fløjt. I gangen mellem de to omklædningsrum indledte en stor gruppe af ledere og spillere fra de to Superligahold et voldsomt håndgemæng?


Ekstra Bladet:

En rodet og uskøn kamp i Parken mellem FCK og OB sluttede søndag eftermiddag med 1-1 på mål af den tidligere FCK-spiller Carsten Hemmingsen et kvarter før pausen og udligning af Heine Fernandez 11 minutter før tid.

Dårligt spil af hjemmeholdet og fynsk frustration over den sene udligning førte syv minutter før kampens afslutning til en større omgang ballade, der sendte OBs Michael Hemmingsen tidligt i bad med et direkte rødt kort...Onside.dk:

I Parken startede OB bedst, og havde et godt forsøg ved Jonas Schmidt.

Men langsomt og sikkert overtog FC København styringen af kampen, og spillede sig frem til flere chancer.

Passere deres tidligere keeper Karim Zaza i OB-målet kunne de dog ikke.

I stedet slog OB til, da stadionuret rundede den halve time. En anden tidligere FCK'er Carsten Hemmingsen gjorde det, han er bedst til. Han trykkede til kuglen langt ude fra og selvom Magnus Kihlstedt fik hånden på, så strøg den lige i kassen.

Den føring holdt til pausen.

I anden halveg kom FC København buldrende. Todi Jónsson ramte overlæggeren, og Karim Zaza fortsatte med at brillere mellem stængerne.

FCKs debuterende træner Niels-Christian Holmstrøm valgte derpå at udskifte Thomas Røll og Todi Jónsson med Morten Bisgaard og Heine Fernandez.

Satsningen gav resultat ti minutter før, da Heine Fernandez fik de 11129 tilskuere i Parken til at bryde ud i jubel. Han fik nemlig udlignet OBs føringsmål.

Efter målet tog dramaet til, og stemningen på banen var direkte ond. Fem minutter før tid kom Lars Jacobsen og Zuma i klammeri, og det fik OB-anfører Michael Hemmingsen til at gå amok. Han slog ud efter et par FCK-spillere, og blev præsenteret for det røde kort.

FCK pressede herefter OB helt i bund, men københavnerne kunne ikke passere Karim Zaza mere i den kamp.Jyllands Posten:

Officielt har selskabet bag FC København for længst opgivet planerne om at involvere sig i ishockey.

Den detalje så nu ikke ud til at genere flere af klubbens spillere og trænere, da temperaturen efter gårsdagens superligakamp mod OB røg op på kogepunktet. I en scene, der ellers oftest opleves i førnævnte vintersport, blev spillergangen under den ene tribune pludselig forvandlet til et virvar af fægtende arme, bandende og skubbende kamphaner, da de odenseanske gæster heller ikke holdt sig tilbage for at vise deres frustrationer.

Det groteske optrin var en udløber af det egentlige opgør på banen, der sluttede 1-1. Trods vidt forskellige oplevelser af begivenhederne var begge lejre enige om, at dommer Nicolai Vollquartz ikke havde været sin opgave voksen...Berlingske Tidende:

FC København udligner til 1-1 til sidst, og OBs forsvarsspiller Michael Hemmingsen bliver sendt i bad lidt før de andre.

Sådan gik det i Parken for to år siden, og den drejebog blev fulgt til punkt og prikke i går, da de københavnske løver anført af den nytiltrådte midlertidige cheftræner Niels-Christian Holmstrøm fik hevet et enkelt point hjem og dermed undgik den helt store ydmygelse i trænerens comeback efter 15 år.

Mod slutningen af kampen truede flere spillere hinanden med øretæver, og der var også optræk til slagsmål i mellemgangen i minutterne efter, da flere ledere og spillere stærkt ophidset diskuterede kampens kampen igennem stående i en stor klump...