Referat fra dagens pressemøde

Efter træningen i PARKEN, blev der afholdt pressemøde. Vores nye cheftræner, Hans Backe, lagde ud med at snakke om kampen mod Obilic i morgen.

- Obilic er et godt hold. De ligger i toppen af den jugoslaviske liga, og alle der kender jugoslavisk fodbold ved godt at det er tegn på kvalitet. De har et meget stærkt forsvar, godt organiseret, og holder nullet i rigtig mange kampe - bare se på deres målstatistik for denne sæson!. Der er ingen tvivl om at kampen og avancement til næste runde i UEFA Cuppen først afgøres i den anden kamp nede i Beograd.

Om de mange skader der vælter ned over F.C. Københavns trup i øjeblikket, svarede svenskeren:

- Selvom vi har flere tvivlsomme spillere til morgendagens kamp, synes jeg uanset hvad, at vores trup er meget stærk. Så selvom vi skulle være så uheldige at have 4-5 af vores stamspillere ude i morgen, er jeg sikker på at vi har kompetente erstatninger.

To spillere, Niclas Jensen og Christian Lønstrup, var med til dagens pressemøde. Begge var enige med Hans Backe om hvordan kampen i morgen skal spilles. Lønstrup uddybede:

- Hvis der er noget vi har lært fra vores sidste Europa Cup-opgør mod Lazio er det, at man bliver straffet selv ved den mindste fejl. Selvom Obilic ikke er af samme kaliber som Lazio, skal vi dog have det i mente. Desuden er det også ekstremt vigtigt at vi holder dem fra at score i PARKEN. Det er kendt, at østeuropæiske hold spiller betydeligt bedre hjemme end ude.

Herefter drejede spørgsmålene sig mere over på hvad Hans Backe vil gøre i F.C. København og om hans fodboldfilosofi.

- Jamen, jeg tager udgangspunkt i en stærk defensiv og vi kan jo se, at sidste års resultater blev grundlagt på grund af en stærk defensiv. Det gælder og at få automatik ind i spillet, og det kan kun gøres ved repetition, repetition og repetition. Jeg går også altid ud for at vinde en fodboldkamp. Det er vigtigt som træner, at man tror 110 procent på det man gør - og holder fast i det uanset resultaterne. Det har jeg også tænkt mig at gøre her i F.C. København.

Herefter var det tid til de individuelle interviews. Hele spillertruppen tog til Hotel Marina for at lade op til morgendagens kamp. FK Obilic træner i PARKEN klokken 20.55 i aften.