Peter Møller fra Real Oviedo til F.C. København

Den spanske klub, Real Oviedo, F.C. København og Peter Møller er blevet enige om, at Peter Møller mandag den 15. oktober starter i F.C. København.

Peter Møller (29 år) begyndte sin karriere i AaB, hvor han spillede 81 kampe og scorede 46 mål. I den periode nåede han at blive topscorer i Superligaen to år i træk. I 1993 flyttede han til F.C. København, hvor han nåede 29 kampe og scorede 7 mål, inden han kom til FC Zürich i Schweiz. I 1995 fortsatte han sin karriere i Brøndby IF, hvor han spillede 68 kampe og scorede 42 mål. I 1997 blev han solgt til PSV Eindhoven i Holland, hvor det blev til 22 optrædener og 6 mål. Efter et kort ophold tilbage i Brøndby i 1999 blev han solgt til spanske Real Oviedo, hvor han har spillet 12 kampe og scoret 2 mål.

Peter Møller har spillet 17 A-landskampe og scoret 3 mål.

Cheftræner Hans Backe udtaler: "Peter Møller er den type angriber, som jeg har ønsket mig, og jeg er derfor glad for, at aftalen er faldet på plads. Jeg ser frem til at arbejde med Peter Møller, således at han kan få succes i F.C. København, ligesom han skal spille sin chance for at blive udtaget til Danmarks VM-trup."

Peter Møller udtaler: "Jeg glæder mig virkelig til at spille for F.C. København igen og opnå den spillemæssige succes, som jeg måske ikke fik i klubben i 1993/94."

Peter Møller starter træningen på mandag den 15. oktober kl. 10.00.