2 nye spillere til F.C. København

F.C. København har pr. dags dato skrevet kontrakt med 2 spillere: Martin Albrechtsen fra AB og nordmanden Erik Mykland fra 1860 München.

Martin Albrechtsen
Den talentfulde forsvarsspiller Martin Albrechtsen (21 år) har spillet 110 kampe for AB og har været fast mand på Danmarks U-21 landshold (12 kampe). Samtidig har han spillet en kamp for A-landsholdet i PARKEN - den 25. april 2001 mod Slovenien.

Niels-Chr. Holmstrøm beskriver ham således - "Jeg betragter Martin Albrechtsen som en af Danmarks største forsvarstalenter. Efter en række af gode præstationer hos AB og på Danmarks U-21 landshold har han allerede fået sin debut på A-landsholdet. Han er en komplet forsvarsspiller - god teknisk både på jorden og i luften."

Martin Albrechtsen, der har skrevet en 4½ årig kontrakt med F.C. København, siger selv. "Jeg har været meget glad for min tid i AB, men F.C. København er en større klub og vil være et bedre udstillingsvindue til udlandet. Jeg glæder mig til at komme i gang og kæmpe for en plads på holdet"

Erik Mykland
Den norske midtbanespiller Erik Mykland startede sin karriere hos Risør i Norge og fortsatte herefter i Byrne, IK Start, Østrigske Linz og Panathinaikos i Grækenland. Han kommer til F.C. København fra 1860 München hvor han har spillet i 1½ år. "Myggen" som han kaldes i Norge er den femte mest benyttede spiller i Norsk landsholdshistorie med 78 kampe - senest i oktober 2000. Han har skrevet en 2½ årig kontrakt med FCK.

Erik Mykland " Ståle Solbakken anbefalede F.C. København, og jeg kan selv mærke, at klubben har store visioner. Mit mål er at komme til at spille kampe igen, og jeg glæder mig til den nye udfordring."

Niels-Chr. Holmstrøm. "På alt for kort tid måtte vi tage afsked til en del rutinerede spillere - Michael Mio Nielsen, Jacob Laursen, Thomas Rytter og ikke mindst Ståle Solbakken - og uanset hvor mange talentfulde spillere vi har, vil det være en gevinst for truppen, at vi får en mand som Erik Mykland med international rutine og erfaring. Erik Mykland er en formidabel tekniker og en hårdt arbejdende midtbanestrateg."

Martin Albrechtsen er med til F.C. Københavns træning i morgen kl.12.00 på KB's anlæg. Erik Mykland træner først med holdet fra næste uge.