F.C. København skriver kontrakt med 18 årigt sydafrikansk stortalent

F.C. København har indgået en aftale med den sydafrikanske U-20 landsholdsspiller Elrio van Heerden frem til 30.06.2006.

18 årige Elrio van Heerden er den første spiller fra F.C. Københavns fodboldskole i Port Elizabeth, der får kontrakt. Han har i december afsluttet sin studentereksamen. Han kommer fra Gelvandale, en af forstæderne til Port Elizabeth og er allerede noteret for 10 kampe på Sydafrikas U-20 landshold.

Den lille spiller -1,68m og 60 kg - har længe imponeret klubbens ledelse, og han har deltaget fuldt ud i FC Københavns træningslejr i Port Elizabeth og er idag ankommet med holdet til København.

"Det er mit livs chance" siger Elrio "jeg har nevet mig i armen et par gange bare for at checke, at jeg ikke drømmer! Det er en fantastisk følelse at vide, at jeg nu skal træne med store spillere som Zuma".

"Elrio har vist, at han ikke bare har talent og fodboldfærdigheder, men også den rigtige mentalitet til spillet. Han har det hele, og det er derfor, vi har tilbudt ham en kontrakt. Det er meningen, at han skal deltage i vor ITU-træning og træne jævnligt med SAS-ligatruppen, men jeg er overbevist om, at han vil komme på tale til førsteholdet inden for en kort tidshorisont" siger sportsdirektør Niels-Chr. Holmstrøm.

Roald Poulsen, fodboldskolens teknikske direktør, der har trænet Elrio i de sidste 2 år siger "Normalt er det sådan, at de spillere, der rejser til Europa, først har spillet på et af de store klubhold her i Sydafrika, men jeg er overbevist om, at Elrio har en stor karriere foran sig. Han er et kæmpe talent."

Truppen har fri i morgen torsdag, men træner igen fredag kl.13.00

F.C. København spiller sin sidste træningskamp på lørdag kl.12.00 hjemme mod Landskrona (hvis vejret tillader det). Hold øje med www.fck.dk.