Kl. 12.00: Bussen er i Odense

Klokken 10.00 i formiddags kørte F.C. Københavns spillerbus fra KB Hallen. I bussen er der 15 spillere, Hans Backe, Carsten V. Jensen, Jesper Larsen (massør), Anders Storskov (fysisk træner) og Jørgen Scheel (læge). Spillerne havde deres "rejsekit" med sig, som består af CD'er, bøger, aviser og lignende.

Som massør, Jesper Larsen, formulerede det:

- Denne rejseform er en livsstil. De fleste arbejder fra 9 til 16. I dag arbejder vi for eksempel fra klokken 10 til 02 i nat.

Der er forholdsvist stille i bussen. Der er ikke nogen der snakker om kampen mod FCM endnu. Erik Mykland sidder og læser en norsk avis, mens Magnus og Tomas sidder og læser svenske aviser.

På disse busture er der mere eller mindre faste pladser. I den forreste del af bussen sidder trænerteamet. I øjeblikket sidder Hans Backe, Carsten V. Jensen og Anders Storskov og diskuterer næste uges træningsprogram.

I midten af bussen sidder Morten Bisgaard og Sibusiso Zuma. Bisgaard har taget et imponerende discman-system med, så han kan høre sin musik. Zuma sidder og læser blade.

Bagerst i bussen sidder resten af truppen. De fleste læser eller sover.

Jan Hansen havde et spørgsmål til Zuma: Hvordan kan det være at du spiller bedst når det er varmt?

Til det svarer Zuma:

- Det passer ikke. Jeg mener selv, at jeg også spiller godt når det ikke er varmt. Det er klart, at jeg er opvokset i et klima der er varmere end det danske, men i Sydafrika er der altså heller ikke varmt hver dag. Jeg foretrækker varmt vejr, men i Durban hvor jeg er opvokset betød det også dårlige baner uden græs. Hvis bare banerne er gode, så mener jeg også selv at jeg spiller bedre.

Spillerbussen har netop holdt et stop i Odense, hvor spillerne har strukket benene. Turen fortsætter nu non-stop til Ikast, hvor man regner med at være fremme klokken 13.30. Her bliver man indlogeret på et hotel for at hvile. Senere på dagen går turen så til Ikast Stadion for de endelige forberedelser til aftenens kamp.