Status fra Slovenien

Mandag formiddag drog F.C. Københavns spillere og ledere til Slovenien for at forberede sig på aftenens møde med NK Gorica. Mandag aften trænede man på Sportni Park, hvilket er det stadion som kampen skal spilles på. Stadion består af en atletikbane og fodboldbanen i midten. Der er kun en mindre tribune på den ene langside.

Efter træningen kom der et kraftigt regnskyl, hvilket gavnede banen, som ellers ser udmærket ud. P.t. er der 28 grader og skyfri himmel.

Både spillere og trænere er tilfredse med forholdene i Slovenien. Varmen er ikke noget problem, og man har her til formiddag haft en gang let indendørs fysisk træning.

Om NK Gorica har vi kun sparsomme oplysninger. Holdet har kun én udenlandsk spiller, der kommer fra Bosnien. Goricas nummer 10 skulle efter sigende være en frisparksekspert.

Der forventes 2000-3000 tilskuere i aften, hvor godt 100 af disse er FCK-fans. Blandt anden kommer der en bus fra Gardasøen, hvor en flot danskere har taget initiativ til at arrangere en bustur over grænsen til Nova Gorica. Ydermere ankommer der fans i både bil og tog. Godt 30 samarbejdspartnere har ligeledes taget turen til Slovenien for at støtte de danske mestre.

F.C. København spiller helt i hvidt i aften, mens hjemmeholdets dragt primær er blå. Der spilles med Champions League-bolde fra Adidas.