Álvaro er tilbage efter 3 måneders skadespause

Han er tilbage. Siden slutningen af oktober 2004 har en lyskeskade holdt ham ude af førsteholdet, men i aften er Álvaro Santos igen på banen for F.C. København. Til aftens mestermøde mod Rosenborg starter han i angrebet sammen med Zuma. Brasilianeren er tydeligvis glad for at være tilbage og er spændt på at se hvor han ligger formmæssigt.

- Jeg er klar til kampen og er ikke nervøs for min lyske, men jeg har ikke spillet en kamp i lang tid så jeg er spændt på at se hvordan det går med mine første boldberøringer. Jeg glæder mig til i aften, siger Álvaro til FCK.DK

- Vi kan ikke forvente at Álvaro er op i fulde omdrejninger efter over tre måneder uden kamptræning, men han er nu i god fysisk form og mangler bare lidt timing. Han får 45 minutter i aften, siger Hans Backe om Álvaros comeback.

Startopstilling i aften lyder:
Rabo
Ole Tobiasen, Bo Svensson, Christian, Traoré, Peter Christiansen
Michael Silberbauer, Hjalte Nørregaard, Tobias Linderoth, Magne Hoseth
Sibusiso Zuma, Álvaro Santos


Det forventes, at der bliver skiftet nogle spillere ud i pausen, men Hans Backe har valgt ikke at give alle spillere 45 minutters spilletid, som han har i de første to træningskampe på La Manga.

F.C. København - Rosenborg (La Manga - Bane G kl.16.00). Sammendrag af kampen på NRK og Norsk TV2 i aften. Kampreferat og billeder her på FCK.DK efter kampen.


Álvaro er tilbage!