Jagten på point

I aften går det løs på Aalborg Stadion mellem AaB og F.C. København. En kamp, der meget vel kan gå hen og afgøre hvem der tager sølvmedaljerne i årets SAS Liga.

AaB og FC Midtjylland er lige i hælene på F.C. København, og for AaBs vedkommende, er en sejr påkrævet her i næstsidste runde, hvis nordjyderne skal overhale københavnerne, der i sidste runde møder Herfølge i PARKEN.

For Byens hold gælder det først og fremmest om at få point i Aalborg. Dermed kan man holde AaB bag sig, men hvis det ikke bliver til tre af slagsen, så kan FCM overhale Royal League-mestrene før den sidste runde. Her møder AaB og FCM i øvrigt hinanden i Herning, hvilket jo ikke gør det mindre spændende.

Hans Backe kan råde over en næsten skadesfri trup. Bergvold er stadig skadet, mens Jesper Bech heller ikke kommer i kamp mere i denne sæson. Christian Traoré har karantæne.

Upåagtet af ovenstående, kan Backe stadig stille med samme elleve som mod Esbjerg, derf leverede en flot første halvleg mod vestjyderne. Samme takter skal udføres mod AaB, hvis ikke det formstærke jyske hold skal få overtaget fra start af.

Udsolgt
I Aalborg har man for længst meldt om udsolgt til sølvkampen, så der venter F.C. København en solid udebane i aften. Sidst der var udsolgt på Aalborg Stadion kørte man til tider Brøndby over, der dog i slutminutterne fik skabt et 3-3-resultat.

Det bliver en gyser, hvor point er vigtigere end spil, chancer og alt muligt andet. Nu skal de sølvmedaljer hjem!

?.Og det kan de komme med en sejr over AaB, mens FC Midtjylland taber til Esbjerg.