Møller vs Messias

-Han var en skandaledommer. Helt sindsygt ringe. Ringere end ham columbianeren vi havde mod Sydafrika ved VM i 1998. Han kunne simpelthen ikke dømme ringere. Man kan ikke snyde en klub så meget. Han ødelagde jo alt for os, siger en filterfri og hudflettende ærlig Peter Møller i første nummer af FCK BALLS.

Genstanden for hans galde er dommer Messias, der dels forærede HSV et sent straffespark i UEFA Cup-kampen i september og dels gav Møller det røde kort.

-Jeg fik rødt kort for at svine ham helt vildt til. Det er jeg fuldstændig ligeglad med, for han var jo også fuldstændig ligeglad med os.

Møller var så oprørt ovenpå oplevelsen, at han gav PARKENs elektroniske udskiftningstavle en flyvetur gennem spillertunnellen.

-Hvis man ikke skulle flippe dér, hvornår skulle man så? Vi blev jo røvrendt, siger Peter Møller, der også siger, at hans tid i F.C. København ikke altid har levet op til forventningerne.

Abonnement på FCK BALLS kan købes via www.fckballs.dk.

FCK BALLS nummer 1, der koster 69,50 kroner, kan købes i Super Shoppen på Øster Allé og Peter Bangs Vej. Fra på torsdag den 25. november kan magasinet ligeledes købes i 150 kiosker i og omkring København.

Læs også om blandt andre Lars Jacobsen, Hans Backe, Lasse Qvist og Elrio Van Heerden.