Peter Nielsen bliver assistent til Ståle Solbakken

Fra 1. januar 2006 hedder F.C. Københavns assistenttræner Peter Nielsen. Den tidligere anfører har skrevet en 3,5-årig kontrakt med klubben.

Når Ståle Solbakken den 9. januar indleder sin cheftrænerkarriere i F.C. København vil det være med Peter Nielsen ved sin side som assistenttræner. Den 37-årige Peter Nielsen, der i sin aktive karriere spillede 131 kampe for F.C. København og 10 landskampe for Danmark, har skrevet en 3,5-årig kontrakt med klubben.

- Det er en spændende udfordring i en fremragende klub med store ambitioner. Jeg føler mig godt klædt på til opgaven, idet jeg jo kender F.C. København indefra både som spiller og som assisterende talenttræner gennem det sidste års tid, siger Peter Nielsen, der udover F.C. København har repræsenteret Fremad Amager, Lyngby og Borussia Mönchengladbach som spiller samt B93 som cheftræner.

Kontinuiteten sikres
- Både som spiller og træner for de unge spillere har Peter Nielsen dokumenteret de faglige og menneskelige kvaliteter, vi efterspørger i F.C. København. Vi ser meget frem til det kommende samarbejde mellem Ståle Solbakken og Peter Nielsen, og jeg er overbevist om, at vi får et trænerpar, der kan løfte opgaven efter Hans Backe og Carsten V. Jensen, siger F.C. Københavns sportsdirektør Niels-Christian Holmstrøm.

I bestræbelserne på at sikre kontinuitet i arbejdet vil klubbens nuværende assistenttræner, Carsten V. Jensen, ligeledes være til rådighed for Ståle Solbakken, når SAS Ligaens førerhold genoptager træningen den 9. januar. Carsten V. Jensen overgår den 1. juli 2006 til en funktion som sportschef i F.C. København.


F.C. Københavns nye assistenttræner fra 2006: Peter Nielsen?