Bo Svensson skifter til Borussia Mönchengladbach

F.C. København har indgået en aftale med den tyske bundesligaklub, Borussia Mönchengladbach, om en øjeblikkelig overgang af Bo Svensson fra F.C. København til den tyske storklub.

Bo Svensson havde allerede indgået en aftale med tyskerne fra den 1. juli 2006, men klubberne er nu nået til enighed om et øjeblikkeligt skifte.

- I sommers vidste vi allerede, at Bo ønskede at søge nye udfordringer. Som bekendt skrev han for få uger siden kontrakt med Borussia Mönchengladbach fra den 1. juli, men vi har nu fået aftalt kompensation, så en øjeblikkelig overgang kunne realiseres. Indkøbet af Brede Hangeland kombineret med de øvrige defensive spillere i truppen gør, at vi er godt dækket ind i forsvaret og derfor ville vi gerne hjælpe Bo med et klubskifte nu. Bo har været en central figur i truppen i de seneste 6 år, og vi ønsker ham selvfølgelig al mulig held og lykke i det tyske, siger Niels-Christian Holmstrøm.

Bo Svensson, der har fået sin fodboldopvækst i KB, fik debut for F.C. København i september 1999 og har spillet 196 kampe for Byens Hold. Han har været med til at vinde tre mesterskaber og en pokalfinale, mens han også løftede trofæet i sidste års Royal League.

Bo Svensson er p.t. i Hong Kong med Ligalandsholdet, og tager til Tyskland efter afslutningen på turen.