Nr. 14 og 15

FCK.DK bringer her nummer 15 og 14 i fansenes afstemning om klubbens største profiler gennem tiderne. Vi bringer et "miniportræt" af de to spillere, der begge stadig er aktive i F.C. København:

15. Tobias Linderoth
Den svenske jernmand på F.C. Københavns midtbane. Linderoth blev hentet i engelske Everton, hvor han efter en svær start, opnåede 23 kampe i Premier League i sæsonen 2003/04 og altså nærmest var at betragte som stamspiller i det engelske, da han blev hentet til Byens Hold. Selvom han også havde brug for en tilvænningsperiode i København, blev det dog hurtig klart for fansene at her var tale om en mand der kunne tilføre klubbens midtbane noget ekstraordinært. På trods af sine kun 26 år, har Tobbe allerede passeret de 50 landskampe for Sverige, hvor han er nøglespiller og næsten er garanteret en plads i den svenske VM-trup.

14. Álvaro Santos
Verdens Flinkeste Mand eller bare Álvaro har været publikumsyndling fra første dag i hvidt. Allerede i sin debut lykkedes det ham at score - og det endda i en Champions League kvalifikationskamp mod Glasgow Rangers. Siden er målene kommet i en lind strøm og han ligger næsten på et mål i hver anden kamp han spiller. Han er også den mest sandsynlige arvtager til Todi Jónssons scoringsrekord på 68 mål. Álvaro har således nettet 44 gange indtil videre og hvis han rammer formen har han allerede mulighed for at nærme sig rekorden i indeværende sæson. Brasilianeren er også klubbens bedste bud på en samlet Superligatopscorer i indeværende sæson, da den eneste spiller med flere scoringer i ligaen er flyttet til en udenlandsk klub.

I morgen vil vi præsentere nummer 13 og 12 og dermed fortsætter nedtællingen til afsløringen af de tre største profiler i F.C. Københavns historie, der præsenteres den 1. marts 2006.