FCK vs. West Ham - billetsalget fortsætter

Bolaños: Støtten giver os mere power

FCK.DK fik i dag en snak med Christian Bolaños, der har fulgt op på sit fremragende forår, med flot spil i denne sæsons første kampe. Kampe der har medført avancement til UEFA Champions League Play Off-runden og en aktuel førsteplads i Superligaen. Her forklarer Bolaños om sæsonstarten og udsigten til kampene mod FC Viktoria Plzen:

-Et godt stykke tid før afslutningen på sidste sæson vidste vi, at vi var mestre, og det gav selvfølgelig en stor tryghed og ro. Men nu er det en ny sæson, og som alle ved, har vi fået mange nye spillere ind samt en ny cheftræner, så vi starter på en frisk, og der skal kæmpes for hvert et point. Det synes jeg også, at vi har gjort i de første kampe, og det er rigtig rart, at vi nu ligger i toppen af rækken igen og er klar til de to altafgørende kampe om at komme i gruppespillet i UEFA Champions League.

Vi ved også at denne sæson er helt speciel, da den danske mester går direkte ind i UEFA Champions League gruppespillet næste sæson. Det ved de andre klubber selvfølgelig også, og i fodbold kan der ske så meget, så vi skal yde vores bedste i hver kamp, for der er bare så meget på spil.

Personligt synes jeg, at det er gået godt for mig. Jeg kom lidt senere tilbage til træningen her i sommer, da jeg har spillet landskampe for Costa Rica, men jeg synes, at jeg hurtigt har fundet ind i tempoet i kampene og jeg nyder også at have trænerens tillid. Det vil jeg gerne betale tilbage på og kæmper bare for at levere mit bedste i hver kamp. Så jeg er meget glad.

Nu møder vi næste uge Viktoria Plzen i Play Off runden, og det er en kamp vi ser helt vildt frem til, og som betyder så meget klubben og alle vores fans. Jeg tror, at det bliver en lige kamp, for på det her stadie i turneringen er der ingen nemme hold tilbage. Men vi skal gøre alt for at vinde i PARKEN og skabe os det bedste udgangspunkt før returkampen. Jeg håber, at vi scorer et mål eller to og ellers holder nullet.

Jeg håber også, at der kommer rigtig mange og støtter os i PARKEN, for man kan som spiller virkelig mærke betydningen af støtten, når man løber rundt på banen. Også hvis spillet ikke lige kører, så giver opbakningen os bare mere power i alle aktioner, slutter Bolaños.

Kom og støt Bolaños og gutterne i den ekstremt vigtig Play Off kamp i PARKEN tirsdag den 16. august kl. 20.45 mod FC Viktoria Plzen. Du kan købe din billet til kampen ved at klikke her: