Ståle: - Vi mangler stadig noget

Ståle: - Vi mangler stadig noget

Foto: Lars Rønbøg, Sportsagency.dk

 

 

- Vi mangler stadig noget i forhold til at skulle spille Champions League om 10 dage, så vi må arbejde hårdt på træningsbanen den næste uges tid, for det her spil går ikke mod hold som BATE Borisov. Men vi har 5-6 spillere, der har været gennem skader, operationer eller klubskifter, og derfor er alle ikke helt hvor de skal være endnu, sagde cheftræner Ståle Solbakken efter dagens premieresejr i Haderslev, hvor løverne kom godt igen efter at være bagud 0-1 efter den første halve time, hvor spillet slet ikke fungerede.

 

- Vores spil bliver meget staccato, vi er for langsomme og omstændelige i spillet, og samtidig spiller SønderjyskE også udmærket med mange mand bag bolden og hurtige kontraer, vurderede Ståle.
Det blev bedre i det sidste kvarter, og i pausen valgte Ståle at satse offensivt ved at sætte Santin ind i stedet for Hjalte Nørregaard:

 

- Jeg ville gerne have flere offensive strenge at spille på, men samtidig løber vi jo en kalkuleret risiko, for vi giver dem mere plads til det kontraspil, som vi ved de er gode til. Men vi fik mere ”vildskab” på banen, og det fik vi. Vi har også trænet lidt med den formation, hvor Ailton og Santin ligger i hver sin side med N’Doye lidt bagved, så det var godt at se, at det lykkedes at få vendt kampen, sagde Ståle.

 

Efter små 20 minutter kom hjemmeholdet i front på et straffespark, som vi første omgang ville have kaldt ”temmelig tvivlsomt”, men cheftræneren fejede enhver tvivl til side:

 

- Der var ikke skyggen af straffe, det var en stor fejl af Michael Svendsen, som kunne have kostet os dyrt. Jeg synes ellers, han har forbedret sine præstationer år for år, men jeg har været i Danmark, men her var altså ikke straffe. Fabricius siger endda også selv, at han bare falder. Men vi viser god kampgejst ved at komme igen, og det er ikke mange hold, der scorer tre gange her i Haderslev.

 

Nogle mente, at det gjorde mestrene heller ikke, og noget er der måske om snakken, for to af målene var selvmål af sønderjyder, der var uheldige og have sidste fod på bolden – først da César Santin forsøgte at finde Ailton fra baglinien, og siden da en afslutning fra indskiftede Kenneth Zohore blev rettet af. Endelig må Nathan Coe tage løvernes tredje scoring på sin kappe, da et langskud fra Vingaard smuttede fra ham, men australieren havde forinden stået en blændende kamp og haft flere fremragende redninger.

 

Det var Nathans første kamp siden han skiftede fra Randers, og det var også Søren Frederiksens første kamp for SønderjyskE som ”udlejet FCK-spiller”. Det unge angrebstalent gjorde en god figur, selv om han i 1. halvleg stødte sammen med Sölvi Ottesen og måtte en tur uden for banen og limes og sys på grund af en flænge i hovedbunden, men iklædt en hovedbandage kunne han fortsætte kampen.

 

- Jeg tænkte ikke så meget over, at det lige var F.C. København, for mig var det en kamp som alle andre, sagde Søren efter kampen, hvor han ligesom de øvrige SønderjyskE-spillere måtte erkende, at det bedste hold trak det længste strå i dette premiereopgør.

 

 

 

>>>>> Læs flere citater her.

 

>>>>> Se billeder fra kampen her.