Træningen i levende billeder

Vi er klar til søndag

Solen stod højt på himmelen og spillernes humør var godt under dagens træning.

 

Spillerne som var med på reserveholdet i gårdsdagens kamp mod FC Nordsjælland, havde et lettere program med fysisk træner, Anders Storskov. De resterende spillere deltog i fuld træning med Ståle Solbakken og resten af trænerteamet. Klubbens to målmænd, Johan Wiland og Kim Christensen fik en hård gang træning med målmandstræner Per Wind.

 

Her fire dage før det går løs i det sønderjyske, var det en gruppe koncentrerede spillere som gik i gennem en række midtbaneøvelser og øvelser med fokus på hurtighed hos angrebet og forsvaret.

 

Efter træning fik FCK.DK en snak med Ståle om træningen og forventningerne til udebanekampen mod SønderjyskE på søndag.

 

- Vi arbejder på at få en bedre start i Superligaen i år, efter et par år hvor vi ikke var overbevisende i de første kampe. Vi har gjort et godt træningsarbejde i den sidste måned og har ingen nye spillere på skadeslisten. Pospech er tilbage for fuld træning efter sin operation, og jeg håber allerede på søndag, at vores niveau vil være mindst lige så højt, som det vi sluttede med sidste sæson.

 

- Det bliver en hård kamp mod SønderjyskE, hvor vi ofte har spillet tætte kampe. Vi ved, at det bliver en hård fight på søndag, men jeg er fortrøstningsfuld, slutter Ståle.