3-0 over FK Jablonec

3-0 over FK Jablonec

F.C. København vandt onsdag eftermiddag 3-0 over sidste års nummer to fra den tjekkiske liga, FK Jablonec. Kampen blev spillet som et led i de danske mestres træningslejr i Østrig. Dame N'Doye bragte løverne foran 1-0 i første halvleg. Thomas Delaney fordoblede føringen i slutningen af anden halvleg, mens prøvespilleren fra B93, Mourad El Bariaki lukkede og slukkede i kampens døende minutter til 3-0.

F.C. København leverede 90 gode minutter mod sidste års nummer to fra Tjekkiet, FK Jablonec. I første halvleg var københavnerne i fuld kontrol, men førte kun med et enkelt N'Doye-mål ved pausen. I de sidste 45 minutter viste det meget unge FCK-hold god angrebsiver og scorede to gange ved Thomas Delaney og prøvespiller Mourad El Bariaki.

Ståle Solbakken:

- Første halvleg var gennemført solid. Det eneste minus var vel at vi ikke scorede et til to mål mere og brændte et straffespark. Derudover ville Jablonec også være blevet reduceret til 10 mand, da deres bagerste spiller fælder Santin i fri position, men fordi det var en træningskamp, så lod dommeren ham blive på banen. Anden halvleg bliver lidt mere ujævn, men vi skaber mange fine chancer. Kim Christensen har også nogle gode redninger, og mange gør det generelt fornuftigt. Kenneth Zohore gør det rigtig godt, da han kommer ind, og vi afslutter kampen med et sindssygt ungt hold. Kampen i dag var klart et skridt i den rigtige retning. 

Kim Christensen:

- Det gik bedre i dag end i de første to træningskampe. Det var en god kamp fra vores side, men der er naturligvis stadigvæk plads til forbedringer. Vi scorer tre mål og Johan og jeg holder nullet, hvilket var dejligt. Jeg kan også mærke, at man bliver mere og mere en del af truppen, og det hele begynder generelt bare at blive bedre og bedre. 

Zdenek Pospech:

- Det var min første kamp efter operation, og det gik vel OK. Jeg synes godt jeg kunne have gjort det bedre, men sådan er det. Vi giver ingen chancer væk i første halvleg, og er i god kontrol. Anden halvleg er også fin, hvor vi får scoret to flotte mål.