Fair play: 7 kort i 10 kampe

Hjalte tæt på rekorden

F.C. Københavns anfører, Hjalte Nørregaard, spillede torsdag aften mod CFR Cluj sin 283. kamp for de danske mestre. 28-årige Hjalte er dermed kun én kamp fra at tangere Michael Mio Nielsens klubrekord på 284 kampe – en tangering Nørregaard dermed allerede kan nå søndag, når OB tager imod på Fionia Park, og en rekord han derefter kan slå i Prag den 16. december, hvis Hjalte også kommer på banen i Tjekkiet.

 

Hjalte Nørregaard fik sin debut for F.C. København den 17. april 2000 – faktisk også i en udekamp mod OB. Siden da er det blevet til en lind strøm af optrædener, og kun en enkelt afstikker til hollandske Heerenveen gør, at Hjalte formentlig ikke har slået rekorden endnu. Hjaltes alder taget i betragtning er der dog grobund for at tro på, at Hr. Nørregaard kan distancere Mio med adskillige kampe i tiden der kommer.

 

F.C. Københavns anfører huskes nok bedst for overtidsscoringen mod Brøndby IF tilbage i juni 2003. Den enlige scoring på Brøndby Stadion sikrede mere eller mindre løverne det danske mesterskab, og efterfølgende har FCK-fans omdøbt BIF’s hjemmebane til ”Hjalte Park”.