Fair play: 7 kort i 10 kampe

Hjalte Nørregaard ny anfører

F.C. København har fået ny anfører. Årets spiller kåret af fanklubben der løber rundt med nummer 4 på ryggen, Hjalte Nørregaard, er ny anfører for de danske mestre. Det blev torsdag meddelt spillertruppen efter cheftræner Ståle Solbakken havde haft en snak med såvel Hjalte som den nu forhenværende kaptajn, Ulrik Laursen.

 

- Ulrik har stor konkurrence på de to centrale forsvarspladser, og det er nok ingen hemmelighed, at Laursen måske ikke kommer til at spille alle kampe i den kommende sæson. Jeg tror derimod at Hjalte kan løfte sine præstationer op på et endnu højere niveau med anførerbindet om armen samtidig med at holdet kan gøre endnu større nytte af hans store taktiske overblik – han kender om nogen anden klubben ind og ud. Hjalte kan derfor tage arven op efter Ulrik, der har gjort et flot stykke arbejde som anfører, og der er ikke den store dramatik i beslutningen som både Ulrik og Hjalte har forståelse for, siger Ståle Solbakken til FCK.DK.

 

Hjalte har tidligere båret anførerbindet i enkelte kampe, men aldrig før været udnævnt anfører. Nørregaard har indtil videre spillet 258 kampe for F.C. København.