Anføreren: Støt os til sejr!

Ikke siden de gode gamle Royal League-dage har F.C. København og Rosenborg mødt hinanden i en betydningsfuld kamp, men torsdag er der meget mere end bare nordisk stolthed på spil. Med en sejr mod FCK kan Rosenborg bibeholde deres lille chance om videre avancement i UEFA Cuppen, mens F.C. København med tre point kan lugte UEFA Cup-bold i februar. 

 

- Vi kan selvfølgelig mærke at det er stor interesse omkring kampen, og alle snakker om den ”dansk-norske konkurrence”, men vi går ind til kampen som alle andre kampe med kun ét mål: Nemlig 3 point. Vi ved at Rosenborg har en del europæisk erfaring, og jeg håber derfor vores fans er klar til støtte os hele kampen i gennem, så nordmændene virkelig kan mærke at de er kommet på udebane, siger anfører Ulrik Laursen til FCK.DK, og fortsætter:

 

- Vi har haft mange vigtige kampe her i efteråret og fået god støtte i vores UEFA Cup-kampe. Jeg er sikker på at vores fans kan mærke at kampen torsdag er så afgørende at de vil komme ind og give os 100 procent støtte gennem hele kampen. Rosenborg er ikke noget dårligt hold, og det kan godt være at vi bliver presset i perioder af kampen, og det er i disse perioder at vi virkelig har brug for vores fans. Drop TV’et og kom ind i PARKEN!, slutter en tydeligvis tændt anfører.

 

Sammenhold både på og uden for banen er vigtig torsdag aften, når Rosenborg kommer på besøg...