Og så blev det 11 – 32 – 5 ...

Ståle: - Lidt for meget cruise control

Ailton jubler efter sin første scoring...
Foto: Carl Redhead

Efter 90 minutters pokalbold viste Næstved Stadions sparsomme lystavle 0-3 til F.C. København. De små 4000 tilskuere på det lokale stadion havde dog langt fra været vidner til en FCK-opvisning, men nærmere en meget lige kamp, hvor københavnerne viste den største skarphed.

F.C. Københavns cheftræner, Ståle Solbakken, var da heller ikke ovenud lykkelig efter dagens kamp, men for nordmanden var der dog positive elementer at tage med hjem til hovedstaden.

- Jeg synes Mikael Antonsson spiller en rigtig god kamp, ligesom Ailton atter præsterer på et højt niveau i de her kampe. Ailton har det lidt hårdt i øjeblikket for han er oppe imod Nordstrand og Santin, der ligeledes har været glimrende for os. Men han bliver ved med at præstere og presser dermed også de andre, startede Solbakken.

Kampen mod Næstved startede nærmest som forventet. F.C. København bragte sig foran efter små 20 minutter ved Ailton, og herefter var der lidt for meget venstrehåndsarbejde over københavnernes spil.

- Efter vores første mål, så spiller vi lidt for meget på cruise control, og det gør at kampen lever indtil vi lukket den i slutningen af anden halvleg. De får nogle chancer på grund af sløvhed fra vores side, men jeg mener overhovedet ikke vi undervurderede dem, sluttede Ståle.

0-3 til F.C. København og videre til pokalkvartfinalerne. Næste opgave: Vejle på søndag i SAS Ligaen.

 

 

Niclas Jensen: Vi fik en hård kamp

- Vi havde regnet med en hård kamp og det fik vi. Næstved er et godt kæmpende mandskab, men vi viser trods alt at der er forskel på første division og SAS Ligaen. Nu var det anden kamp i træk for mig, og det er jeg selvfølgelig glad for. Jeg har nu ingen illusioner, men som det kører lige nu er jeg godt tilfreds.


Ulrik Laursen: Lidt misvisende

- Jesper Christiansen står en rigtig god kamp i dag, og forsvaret kan takke ham for at vi holdt nullet, for det var sgu’ ikke vores fortjeneste. Jeg synes vi har lidt tunge ben i dag, og Næstved spiller en god gang fodbold og gør det svært for os, og 0-3 var måske lidt misvisende.


Rasmus Würtz: Alt i alt fortjent

- Alt i alt synes jeg det er fortjent, men vi burde have styret kampen noget mere. Det var dog dejligt at være tilbage og skønt at få 90 minutter i benene.


Jesper Christiansen: Tre gode mål

- Jeg synes vi styrer det i første halvleg, mens anden halvleg bliver mere rodet fra vores side af. Men vi laver tre gode mål, så det er svært at være helt utilfreds. Vi er dog ikke rigtig i gear i anden halvleg, og vi skulle have været mere aggressive.