Junior: Vi prøvede virkeligt hårdt

Junior: Vi prøvede virkeligt hårdt

Et af forårets indkøb, brasilianske José Junior, har i løbet af forårets kampe givet smagsprøver på sin målnæse og øvrige offensive kvaliteter. Det er således blevet til mål i både SAS Ligaen, Pokalturneringen og i vinterens træningskampe. Det er dog endnu ikke blevet til mål på hjemmebanen foran sit nye publikum, og heller ikke i onsdagens kamp mod Esbjerg i den første af de to semifinaler i Landpokalturneringen lykkedes dette for Junior. 

Den brasilianske angriber gjorde ellers en god figur i pokalkampen, og kom frem til flere gode chancer. Ind ville bolden dog ikke, og selvom han selv gjorde god figur i kampen, var det ikke en helt tilfreds offensivspiller, som FCK.DK fangede efter kampen:

- Igen et dårligt resultat. Vi prøvede virkeligt hårdt, men vi fik modsat dem ikke scoret. Selvom resultatet ikke var med os i dag, synes jeg, at vi spillede bedre end i de seneste kampe.

I slutningen af kampen havde Esbjerg, på trods af københavnsk dominans, adskillige kontramuligheder. Med tanke på reglen om udebanemål ville en knapt så defensiv taktik i kampens afslutning være tænkelig. Dette var ikke tilfældet ifølge Junior, der gennem hele kampen havde en meget fri rolle på banen:

- Jeg spillede bare, som jeg plejer. Ståle kender min spillestil, og ved godt, at jeg er en rigtig målscorer. Så selvom det godt kunne tænkes, at vi til sidst ville passe på, ikke at komme yderligere bagud, valgte Ståle at lade mig blive oppe foran.

Pokalturneringen 07/08 er dog endnu ikke et færdigt kapitel for F.C. Københavns vedkommende, idet der stadig venter en returkamp i Esbjerg. Junior ser da også lyst på muligheden for avancement:

- Intet er tabt endnu, for vi har jo heldigvis en returkamp i Esbjerg. Vi har 90 minutter at spille i og derved stadig chancen for at gå videre til finalen. I den kamp vil alt kunne ske. Vi skal jo bare score to mål, og så er vi i finalen. Jeg tror helt klart, at det bliver endnu bedre her i løbet af næste uge. Vi vil virkeligt prøve at kæmpe hårdt, glemme onsdagens dårlige resultat og i stedet fokusere på de kommende kampe.

 

Ulrik Laursen: Store forventninger

- Tilskuerne er utilfredse. Hvis man vinder, er alle fans bag os, men når det så går lidt skævt, bliver de frustrerede. De bruger mange penge på at følge os, men når resultaterne så udebliver, kommer reaktionen fra dem, og det har jeg det fint med. Jeg vidste godt, før jeg kom til København, at der var store forventninger, men det har jeg prøvet i Celtic, så det generer mig ikke.

Ståle Solbakken: Ikke for sent

- Vi spillede godt i de første 25 minutter. Vi havde fire-fem store chancer. Midt i kampen havde Esbjerg så en god periode, men i kampens slutning fik vi lidt mere spilovertag igen. Vi er klart nok lidt nede nu, og der er et stort pres på os. Heldigvis har vi endnu en semifinalekamp, så det er slet ikke for sent at gå videre til finalen.

William Kvist: Hårdt arbejde

- Jeg kan ikke sige helt præcis, hvad der er galt. Der er mange små ting, der gør, at det ikke lige er os, der scorer. Men jeg glæder mig til den dag, hvor vi rammer en modspiller, og bolden derved går i mål, i stedet for det omvendte. Så det er såmænd bare hårdt arbejde, så vi kan se at få vundet nogle kampe.