Truppen mod Viborg FF - Würtz blev klar

Ståle: - Ikke mange udskiftninger

Ståle: - Ikke mange udskiftninger

Når F.C. København fredag eftermiddag løber på banen til årets første træningskamp på dansk jord, bliver det med samme mål for øje som årets tidligere kampe: Igennem denne opstartsfase skal alle vurderes, og fredag er det også primært 12 spillere, der kommer i kamp. Ståle Solbakken og det resterende trænerteam har haft rig mulighed for både at opleve gamle som nye spillere i aktion – og indtrykket har indtil videre udelukkende været positivt.

- Jeg synes vores opstart har været rigtig god i år indtil videre. Kvaliteten i træningerne har været meget høj, og de spillere der tidligere så ud til at mangle kræfter er kommet ovenpå igen. Det har medført et meget højt niveau i både den tekniske og fysiske træning, og det synes jeg også har afspejlet sig i vores træningskampe indtil videre, hvor vi har været gode hele vejen rundt, siger Ståle Solbakken efter dagens træning.

Her lykkedes det også at lokke startopstilling med videre ud af den altid glade nordmand, og morgendagens start-elver ser således ud:

Coe

Pospech – Antonsson – Laursen – Jensen

Silberbauer – Nørregaard – Hutchinson – Grønkjær

Junior – Allbäck

- Denne her startopstilling har vi haft klar før kampen mod Djurgården. Planen er at Ailton i pausen bliver skiftet ind i stedet for Junior så de får en halvleg hver. Ellers er det som udgangspunkt meningen at resten får fuld spilletid med mindre der skulle være skader eller lignende, fortsætter Ståle.

Kampen spilles på F.C. Københavns træningsanlæg, Nummer 10, klokken 14.30. Der er gratis adgang til kampen, og klubben henviser til at man ikke går tværs over baner og lignende for at komme frem til kampbanen (Bane 2). Det vil være muligt at overvære kampen fra langsiden tættest på KB Hallen samt de to ender. Det vil ikke være muligt at se kampen fra langsiden tættest på Nummer 10.