Nathan Coe: - Altid specielt at debutere

Nathan Coe: - Altid specielt at debutere

F.C. København leverede lørdag eftermiddag et solidt håndværk i SAS Ligaen, med 1-0 sejren over AC Horsens i topkampen i PARKEN. For én spiller var kampen ganske speciel, i det den australske målmand, Nathan Coe, kunne løbe efter anfører, Michael Gravgaard, ind til sin debut for de danske mestre. FCK.DK fik sig en snak med keeperen fra Down Under, omkring debuten foran hjemmepublikummet på Danmarks nationalstadion: 

 

Hvordan synes du at din debut forløb i dag?
Jeg er meget tilfreds med min egen præstation, men ikke mindst holdets præstation. Det er et fantastisk hold, med mange dygtige spillere og det gør det selvfølgelig nemmere at komme ind på holdet.

 

Forløb kommunikationen med medspillerne, som du inden kampen havde håbet på?
Det gik jo fint, selvom jeg ikke er sikker på om de overhovedet kunne høre mig derude på banen. Alle på holdet snakker dog engelsk, så der er ingen vanskeligheder med at forstå hinanden og dermed ingen panik.

 

Hvad mener du om selve kampens forløb?
Alt i alt forløb det jo fint. Vi holdt nullet mod en god modstander og kan trække os ud af opgøret med en 1-0 sejr. Det er jo altid fint med en sejr i sin første kamp, og sejren i dag var selvfølgelig vigtig i forhold til topstriden.

 

Har du en forklaring på hvorfor der ikke blev skabt så mange chancer i dag?
Næ, men det er rigtigt at vi ikke får skabt det antal chancer vi har gjort i de seneste kampe. Jeg er dog sikker på at vi nok skal få skabt mange chancer igen i de kommende kampe, og så skal målene også nok komme. Vi manglede et par spillere i dag og det er jo et par fantastiske boldspillere, men dem der erstattede dem i dag, løste opgaven fint og spillede en god kamp.

 

Så det er en tilfreds Nathan Coe der fik debut i dag?
Ja, jeg er meget tilfreds med kampen i dag. Det er altid specielt at debutere og ikke mindst når det foregår på hjemmebane. Fansene på ens hjemmebane giver jo lige debuten det dér ekstra løft der gør det hele bemærkelsesværdigt.

 

>>> Klik her hvis du vil læse flere reaktioner på kampen