1. Hvor mange gange har vi før mødt FC Midtjylland i pokalturneringen?
3, 4 eller 5 gange

2. William Clem debuterede i en pokalkamp - men mod hvem?
Thisted, Hobro eller Nykøbing FC?

3. Noah Sahsah åbnede scoringen ude mod IF Lyseng - hvem scorede vores næste mål?
Orri Óskarsson, Mohamed Elyounoussi eller Roony Bardghji?

4. Vi har vundet seks pokalfinaler med præcis ét mål? Kan du huske dem alle?

5. Alle Superliga-klubber er med i 1/8-finalerne i denne sæson - hvor mange af de fire hold uden for Superligaen kan du sætte navn på?

Jacob Neestrup

De to holds vej til 1/8-finalen
Begge klubber satte scoringsrekord i deres første pokalkamp i sæsonen!

FC Midtjylland indtrådte allerede i 2. runde (kun nr. 1-6 i Superligaen venter til 3. runde) og vandt 13-0 ude over Aabenraa på mål af Stanley Iheanacho (3), Marrony (3), Iver Fossum (2), Adam Gabriel, Andre Rømer, Ola Brynhildsen, Marrony 3, Julius Voldby og et selvmål.

I 3. runde vandt de knap så sikkert med 2-0 i Næstved på mål af Charles og Franculino, hvor det andet mål først faldt i tillægstiden, efter at midtjyderne havde spillet 11 mod 10 siden slutningen af 1. halvleg.

Vores rekordsejr faldt i Aarhus med 9-0-sejren over IF Lyseng på mål af Orri Óskarsson (2), Lukas Lerager (2), Noah Sahsah, Mohamed Elyounoussi, Roony Bardghji, Victor Froholdt og Denis Vavro.

Orri Óskarsson
Et par af vores mange målscorere mod IF Lyseng. Foto: Gaston Szerman, FCK Media

Mulige Parken-debutanter
Andreas Dithmer har endnu sin officielle debut til gode, mens Mateo Tanlongo og Victor Froholdt - som begge debuterede i pokalkampen mod IF Lyseng - kan få deres første optræden i Parken i aften.

Oscar Froholdt og Mateo Tanlongo
Victor Froholdt og Mateo Tanlongo. Foto: Gaston Szerman, FCK Media

Det skal afgøres i aften
Ved uafgjort efter 90 minutter spilles 2 x 15 minutters forlænget spilletid, og herefter skal det afgøres på straffespark.

Derimod er der to kampe, hjemme og ude, i kvartfinalerne (5.-7.december / 9.-11. december) og semifinalerne (9.-11. april / 23.-25. april). Finalen spilles i Parken den 9. maj.

3. Elyounoussi
4. 2004 1-0 over AaB, 2009 1-0 overAaB, 2012 1-0 overAC Horsens, 2015 3-2 overFC Vestsjælland (efs), 2016 2-1 overAGF, 2023 1-0 overAaB