Fast adgang til 24/25 sæsonen? Skriv dig op for info her!

Kulissen omkring kampene i Parken er fantastisk og interessen for at være en fast del af det er historisk høj. Er du interesseret, så skriv dig op nu.

Udsolgt - men ny sæson venter
Kulissen i Parken er unik, når vi sammen fylder tribunerne - hvilket ofte er tilfældet. Dette skyldes blandt andet den store opbakning fra de mange faste kortholdere og abonnenter, der fylder Parken op så snart kampene er fastlagt.

Op til forårssæsonen kunne vi melde udsolgt af sæsonkort og abonnementer med fast adgang til Parken, og nu venter snart en ny sæson i Parken.

Af den grund introducerer vi nu en interesseliste, for dem, der i dag ikke har et sæsonkort eller abonnement med fast adgang til hjemmekampe i Parken, men som er interesseret i dette efter den igangværende sæson.

Bliv kontaktet omkring ledige pladser
Skriver man sig på interesselisten, vil man blive kontaktet, såfremt det over sommeren bliver muligt at sætte flere abonnementer/sæsonkort i salg. Da der pt. er udsolgt, er der dog ingen garanti for, at vi kan tilbyde flere pladser selvom man har skrevet sig op.

>>> Find mere info og skriv dig op på interesselisten her

Såfremt det bliver muligt at tilbyde pladser til nye interesserede, vil disse først tilbydes til FCK+ abonnenter, der har skrevet sig på interesselisten. Afhængig af kapacitet, vil evt. pladser også tilbydes til aktive FCK+ abonnenter efter optjente FCK Point. Læs mere om FCK+ her.