Konkurrencebetingelser

Disse betingelser gælder alle konkurrencer og auktioner, som bliver promoveret på FCK.DK og F.C. Københavns konti på Facebook, Instagram, Snapchat, Twitter, Dugout og YouTube. 

Inden du deltager, beder vi dig venligst læse disse betingelser og den enkelte konkurrence/auktions betingelser.

Generelle konkurrence/auktions betingelser:

  1. Ved at deltage i konkurrencen/auktionen accepterer du disse vilkår og deltager i lodtrækningen om konkurrencens/auktionens præmie(r). I tilfælde af tvivl eller uenighed om betingelserne fastlægger F.C. København fortolkningen.
  2. Vinderne udtrækkes blandt alle deltagere i konkurrencen/auktionen, der har opfyldt de gældende betingelser for konkurrencen/auktionen.
  3. Vinderen får direkte besked på mail fra F.C. København efter lodtrækning. F.C. København forbeholder sig ret til at offentliggøre fornavn på vinderen.
  4. Du skal være mindst 15 år for at deltage i konkurrencer/auktioner, med mindre andet er opgivet i den enkelte konkurrence.
  5. Sponsorer, ansatte i F.C. København og andre med nær relation til ansatte i F.C. København må ikke deltage i konkurrencen/auktionen. F.C. København forbeholder sig retten til at trække præmier tilbage, hvis dette opdages.
  6. Præmier er ikke omfattet af købelovens reklamationsregler.
  7. Deltagelse i konkurrencer/auktioner er ikke genstand for fortrydelsesret, og præmier kan ikke omveksles til kontanter eller øvrige produkter.
  8. Hvis præmier videresælges, har den nye ejer af produktet ikke en bedre ret mod F.C. København end hvad, der følger af disse betingelser.
  9. F.C. København forbeholder sig retten til at afslutte konkurrencer/auktioner uden forudgående varsel.

Ved at deltage i vores konkurrencer/auktioner accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på kundeservice@fck.dk