Mixed Zone-interviews

Interviews

Ønsker om interviews med ledelse, trænere eller spillere mv skal gå gennem F.C. Københavns pressechef Kristoffer Skadhauge, der kan kontaktes på ksk@fck.dk.
 

Kampdage

På kampdage er trænere og spillere først tilgængelige i mixed zone efter kampen, bortset fra de særlige aftaler for rettighedshavere fra radio og TV.
 
Til europæiske hjemmekampe holder klubberne pressemøder i Parken dagen før kampdagen, og det første kvarter af træningen er åben. Det er forskellige fra kamp til kamp, om holdene træner i Parken eller andre steder.

Efter kampene holder trænerne pressemøder.
 

Træningsdage

Alle interviews med trænere og spillere - både på A-holdet og i Talentafdelingen - skal aftales på forhånd via pressechef Kristoffer Skadhauge (ksk@fck.dk) af hensyn til planlægning af spillernes træningsdag og program.

Interviews med A-holdet kan som udgangspunkt kun ske efter træningen på onsdage og fredage (når der ikke er midtugekamp).

Pressens adgangsforhold på Nummer 10
Alle træninger på træningsanlægget på Jens Jessens Vej 10 er åbne, medmindre andet fremgår af kalenderen på FCK.DK.

Der gælder samme adgangsforhold for presse som for tilskuere, dvs hverken den skrivende presse eller fotografer har adgang til baneområdet, medmindre det er aftalt på forhånd med kommunikationschefen.

Bane 1 (nærmest K.B. Hallen)
Træningen kan overværes fra vejen langs K.B. Hallen.

Bane 2 (nærmest Nummer 10)
Træningen kan overværes fra højen mellem "Nummer 10" og bane 2. Der er indgang fra en sti, der går mellem Nummer 10 og O.V. Kjettinge Alle (en lille sidevej til Jens Jessens Vej).

Bane 3 (på tværs af bane 1 og 2)
Træningen kan kun overværes fra en af ovennævnte placeringer, da der er ikke mulighed for at opholde sig tættere på bane 3.

Interviews
Interviews gennemføres som udgangspunkt i området mellem bane 2 og Nummer 10 uden for hegnet med mindre andet er aftalt.