Carlos Zeca

Zeca: Vi vil slutte året med en god præstation og et godt resultat

Vores faste anfører Carlos Zeca måtte på grund af karantæne se til fra sidelinjen, da vi torsdag aften kvalificerede os til 1/16-finalerne i Europa League:

"Jeg tror, både spilere og fans havde en underlig følelse efter Malmökampen. På den ene side tabte vi, og på den anden side gik vi videre fra gruppen, hvilket var vores mål og ambition og en stor præstation, vi alle skal være stolte af," sagde Zeca efter fredagens træning.

"Vi er stadig med i alle tre turneringer, og nu må vi bevise for os selv og fansene, at vi er i stand til at håndtere det i årets sidste kamp på mandag."

"Vi har haft op- og nedture dette efterår, men vi har fightet os igennem det, og nu vil vi gerne slutte året med en god præstation og et godt resultat."

"Det er vigtigt for alle i og omkring klubben, og jeg er sikker på, at vi alle vil give alt hvad vi har for sejren. Det har stor betydning for, hvordan vi går foråret i møde og for vores chancer for at genvinde mesterskabet."

"Der er stadig vores største mål for sæsonen, og OB-kampen er meget vigtig for at opfylde det. Vi har haft noget tid til at rense hovederne efter torsdagens kamp, så nu er alt vores fokus indstillet på at vinde på mandag," slutter Zeca.


>> Find din plads til OB-kampen på billet.fck.dk