Carlos Zeca

Zeca før DERBY: Det bliver vildt allerede fra starten af

Anfører Zeca ser frem til kampen og kulissen til søndagens store opgør i København, hvor Brøndby gæster Hovedstaden for første gang i denne sæson.

“Det bliver en stor kamp - især fordi det er så længe siden, vi sidst spillede et DERBY foran vores egne fans i et fyldt Parken. Det er noget helt særligt, og det bliver det igen denne gang. Det kommer nærmest til at føles som om, at det er vores første DERBY, fordi vi ikke har spillet foran så mange mennesker i så lang tid. Så vi glæder os helt utroligt meget,” siger Zeca.

Fantastisk tifo på tribunerne
Der er lovet en kæmpestor tifo på tribunerne, og anføreren ser frem til at opleve det storslåede syn forud for kick off kl. 16.00.

“Det bliver vildt med så mange mennesker i Parken, og det bliver det allerede fra starten af. Jeg glæder mig til at se, hvad vores fans har fundet på, når vi går på banen. Jeg er sikker på, at det bliver et fantastisk syn for alle, og de leverer altid varen for os - så gælder det om for os, at gøre det samme for dem. De forventer en sejr, og det vil vi gøre alt for at give dem.”

Vejen tilbage til topformen
Efter en pre-season, hvor Zeca gik glip af træningslejren i Østrig på grund af en positiv coronatest, er den græske landsholdsspiller efterhånden ved at genfinde formen.

“Jeg føler, at det går fremad og jeg har mere overskud nu. De første kampe i sæsonen var svære for mig efter en opstart, hvor jeg ikke kunne træne med holdet. Jeg kæmpede med at finde min rytme og min form. Men det går meget bedre nu, men jeg ved godt, at jeg stadig skal forbedre mig både fysisk og i kampene. Men det går den rigtige vej for mig, “ lyder det fra den 32-årige anfører, der snart runder fire år i FCK siden skiftet fra Panathinaikos i 2017.

Ikke tid til træthed
Kampen mod Brøndby kommer efter torsdagens udekamp i knap 40 graders varme i Plovdiv, men Zeca forsikrer, at han og holdkammeraterne er klar til at give den fuld gas på grønsværen alligevel. 

“Det var en hård kamp i varmen i Bulgarien, men jeg synes, at vi kom godt igennem og burde have vundet. Og med vores kampprogram, har vi ikke tid til at tænke på træthed, så vi har restitueret så godt som overhovedet muligt siden i torsdags og vi er klar til kampen,” forsikrer Zeca.

Der er endnu meget få billetter tilbage til den store kamp i København, der starter kl. 16.00. Find plads i linket herunder.

>> Tjek billet.fck.dk for ledige pladser