Carlos Zeca

Zeca før AGF: Vi skal vise karakter

Søndag er der igen 3F Superliga-fodbold i Parken, når AGF er modstanderen kl. 18.00.

Op mod 30.000 har allerede sikret sig plads til kampen, hvor Jacob Neestrup får sin debut som cheftræner, og Zeca og resten af holdet skal tilbage på sporet i 3F Superliga.

"Det er en ny start for os, og vi skal sikre os en masse point i Superligaen frem mod vinterpausen," siger Carlos Zeca.

"Vi har trænet godt her i pausen, og vi forventer en stærk præstation af os selv på søndag og vigtigst af alt en sejr. Vi ved alle, at vi har hårdt brug for point og alle er meget opsatte på, at vores udtryk skal være meget bedre.”

AGF - en udfordrende modstander
Vores anfører forventer en udfordrende modstander i AGF, der aktuelt er nummer fem i ligaen:

”De vil forsøge at skabe en besværlig kamp for os, men det er vi klar til at håndtere og vise karakter, så vi hænger sammen som hold i de perioder, hvor spillet ikke glider af sig selv," siger Zeca.

"Det gælder både defensivt og offensivt, at vi skal være bedre som hold og kollektiv. Vi har de individuelle kvaliteter på holdet, men vi skal være stærke som hold, hvis vi skal få de point, vi har brug for."

Neestrup - meget direkte og krævende
Som bekendt overtog Jacob Neestrup hvervet som cheftræner i landsholdspausen, og han får sin debut på posten på søndag.

”Neestrup er en meget direkte og krævende træner, der ikke stiller sig tilfreds med mindre end 100 procents indsats og koncentration fra alle," siger Zeca.

"Samtidig er han meget ærlig og til at tale med for alle på holdet. Vi har haft nogle rigtig gode træninger og møder den seneste uges tid under ham, og han er chefen nu, så vi skal ud og give ham, fansene og os selv en god start på en ny tid på søndag.”

Du kan stadig sikre dig plads til kampen mellem København og Aarhus. Find din plads her.