Zdenek Pospech til F.C. København

 

F.C. København har d.d. skrevet en 3½-årig kontrakt med den tjekkiske landsholdsspiller, Zdenek Pospech, der kommer fra Sparta Prag.

29-årige Pospech har længe været i søgelyset hos F.C. København, og med over 200 optrædener i den bedste tjekkiske liga, mesterskaber, adskillige Champions League og UEFA Cup-kampe samt status som nyetableret landsholdsspiller, er der tale om en herre med sit CV i orden.

- Jeg har hørt så meget godt om F.C. København. Klubben har et stort navn i Europa, og samtidig har Libor Sionko talt utroligt varmt om at jeg skulle komme hertil. Mit første indtryk efterlader mig heller ikke med nogen tvivl om at jeg har truffet det helt rigtige valg. Klubbens ambitioner står mål med mine egne, og kulturen i både klubben og i København er lige efter mit hovedet. Jeg glæder mig til at komme i gang, siger Zdenek Pospech, der til dagligt bliver kaldt ”Pospa”.

F.C. Københavns cheftræner, Ståle Solbakken, er utrolig glad for at have fået tilført en så rutineret og kvalificeret spiller til truppen.

- Vi har jagtet Pospech i et stykke tid, og jeg er meget tilfreds med at han nu er en del af F.C. København. Det er en rigtig god offensiv back vi får til klubben. Han er stærk en-mod-en, hurtig på fødderne og har et stort løbepensum. Samtidig besidder han international erfaring, så alt i alt en nærmest komplet spiller, siger Ståle Solbakken.

Zdenek Pospech får trøje nummer 2, og starter træningen med resten af truppen mandag den 28. januar klokken 11.00.

"Pospa" og Ståle giver hinanden hånden efter kontraktunderskrivelsen...

 

Pospech prøver sin nye trøje...

Fotos: FCK.DK / Daniel Rommedahl