Zanka: Lige hvad vi havde håbet på

Thomas Delaney
- Jeg synes det er en fin kamp, jeg føler mig frisk og synes jeg spiller med en fin selvtillid. Selve kampen forløb mere eller mindre som ventet frem til vi scorer. Vi vidste, at kunne vi holde tempo, ville vi få overtaget. Efter målet kommer vi til at stå for dybt, og så kan det godt blive svært mod FC Midtjylland med deres 2-meters mand og den måde de spiller på.

Nicolai Jørgensen
 - Jeg tager ikke bolden med armen - helt ærligt - jeg føler selv, at det er med hoften, men det er i hvert fald ikke med hånden, og det fik jeg også sagt til Jakob Poulsen inde på banen. Jeg synes vi var dominerende i dag, uden at få skabt så meget, men det føles rigtig godt lige nu. Jeg arbejder hårdt hver dag for at blive bedre offensivt, og har fået en fin start med to mål i to kampe.

Benjamin Verbic
 - Det var en vanskelig kamp, men vi viser, at vi var det bedste hold og skaber også flere chancer end dem. Og i de første 20 minutter efter pausen, der dræber vi dem, men så bliver det mere ujævnt resten af kampen. Men en fantastisk følelse og rende rundt her og høre vores fans - de er “amazing”, jeg savner ord! Også den måde de hyldede os på efter kampen.

Mathias 'Zanka' Jørgensen
 - Det er et fint resultat, og lige hvad vi havde håbet på. Eneste ærgerlige er, at som 2. halvleg skrider frem, så er det irriterende, at vi lukker dem ind i kampen igen. Vi var måske lidt nervøse og lidt for glade for vores 1-0 føring - for vi skulle bare have kløet på, som vi gjorde i starten af 2. halvleg. Fantastisk opbakning af vores fans, de overdøver alt og giver os et kæmpe rygstød - og så skulle jeg nok have givet dem en scoring...