Jonas Wind

Wind før Silkeborg: Vi tager favorit­værdigheden på os

”Vi tager gerne favoritværdigheden på os, for vi spiller hjemme i Parken, og der skal vi være dominerende," siger Jonas Wind inden søndagens hjemmekamp kl. 16 mod oprykkerne fra Silkeborg IF.

"Silkeborg spiller en rigtig god omgang fodbold, og vi kommer ikke til at få noget foræret, så vi ved, at vi skal bringe den rigtige intensitet ind i kampen,” siger Jonas.
 
”Der har været rigtigt mange gode elementer både mod AaB og Torpedo, men målet søndag er selvfølgelig både at vinde og skabe en god, samlet præstation gennem hele kampen. Vi har måske har haft lidt udfald undervejs i de to første."

"Vi har et klart mål om at vinde mesterskabet, og det kræver blandt andet, at vi igen får bygget Parken op til at være et sted, hvor modstanderne ikke har lyst til at komme. Sådan skal det også være for Silkeborg på søndag.”

>> Tilbud på discovery+ Sport

Jonas kom sent ind i vores opstart på grund af den danske EM-succes, men han er nu ved at komme helt i gear.

”Jeg har haft nogle indhop i de to første kampe, og jeg har haft et lille efterslæb i forhold til kamptræning, men jeg føler mig rigtigt godt tilpas og med stor lyst til at spille fodbold. Vi har heldigvis en masse kampe i den her periode, men jeg er klar til at bidrage, når Jess vælger mig.”

Panenka-målskytten fra Torpedo-kampen glæder sig også over, at fansene er fast tilbage på tribunerne:
 
”Det betyder mere, end man aner, at der er fans på stadion. Vi får en masse energi fra dem, og vi forsøger også at give energi tilbage den anden vej. Det er ikke altid alt, der lykkes på banen, men fansene på tribunerne skal mærke, at vi giver alt for at få sejrene hjem,” siger Jonas Wind.

>> Find din plads til Silkeborg-kampen her.