Vores Officielle Kaffepartner Lavazza i Parken

I betalt samarbejde med Lavazza

Kaffen der serveres i Parkens boder og lounges er fra vores Officielle Kaffepartner, Lavazza, der går højt op i kvalitet, smag og kaffeoplevelsen i det hele taget for vores gæster.

Lavazza har været Officiel Kaffepartner i F.C. København i snart fire år, og de sørger ikke blot for god kaffe af høj kvalitet i Parken, men også til administrationen, staben og spillertruppen.  

Lavazza har sågar udstyret spillerbussen med en ‘A Modo Mio’-kaffemaskine, så spillertruppen altid kan få kvalitetskaffe, selv når de er på farten. I dagligdagen på træningsanlægget nr. 10 og i Parken er det bønnerne fra Lavazza iTierra!-serien, der nydes. 

Vil du også teste kaffen, tilbyder Lavazza lige nu alle F.C. Københavnere 20% rabat på iTierra!-varianterne. Læs mere og køb her

Tilbuddet gælder frem til 5. december, kun på iTierra!-varianterne og ikke på i forvejen nedsatte varer.

Lavazza ¡Tierra!

Lavazza ¡Tierra! produkterne har hver sin smagsprofil, men fælles for dem alle er, at de er økologisk dyrkede, håndplukkede og Rainforest Alliance-certificeret. 
LAVAZZA ¡TIERRA! FOR PLANET - en økologisk kaffe af høj kvalitet fra Afrika, Central- og Sydamerika. Kaffen lysristet, hvilket fremhæver dens lækre frugtige og blomsteragtige smagsnoter. Lavazza Foundation hjælper med at tilpasse afgrøderne til det vekslende klima, der bl.a. inkluderer plantning af skyggetræer for at beskytte afgrøder mod klimaforandringer.
LAVAZZA ¡TIERRA! FOR AMAZONIA - en økologisk kaffe fra Peru, der er mellemristet, og smagen er særlig fløjlsblød og afbalanceret med noter af chokolade. Her supporterer Lavazza Foundation med at beskytte Amazonas miljøarv, gennem løbende genplantning af ny regnskov i regionen.
LAVAZZA ¡TIERRA! FOR AFRICA - en økologisk kaffe fra Østafrika. Bønnerne er mørkristet for en fyldig og intens smag med aromaer af mørk chokolade og nødder og med en lang eftersmag. Her støtter Lavazza Foundation den næste generation af landmænd gennem uddannelse i iværksætteri og ledelse.