Træning

Vinterens træningsprogram

Om en måned går det løs i 3F Superligaen med en aftenkamp i Aalborg onsdag den 3. februar, og her kan du se truppens foreløbige planer for de kommende uger.

Her til formiddag var der Covid-19 test for spillere og stab, og den første træningsdag for alle er på fredag den 8. januar.

Træningen foregår på Nummer 10 og ikke, som de seneste år i Parken, der som bekendt er indrettet til Covid-19 testcenter.

Træningskamp mod Hvidovre
Næste fredag den 15. januar spiller vi træningskamp mod Hvidovre IF kl. 11.00 på Nummer 10, hvor der desværre stadig ikke er fri adgang på grund af Covid-19 restriktionerne. Vi undersøger p.t. mulighederne for at streame kampen, men dækker den under alle omstændigheder via vores sociale medier.

Træningslejr i Portugal
Lørdag den 16. januar flyver truppen til træningslejren på Algarve-kysten i det sydlige Portugal, hvor træningskampene endnu ikke ligger helt fast, og torsdag den 28. januar går turen tilbage til København.

Superliga-starten
3F Superligaen indledes som nævnt med en udekamp i Aalborg, og søndagen efter spiller vi i Horsens, så den første hjemmekamp i Parken er mandag den 15. februar, kl. 19 mod SønderjyskE. Som tingene ser ud nu, bliver det fortsat med en max-kapacitet på 500 personer på stadion, og nærmere info følger senere om mulighed for billetter m.v.