Kamil Wilczek scorer på straffe

Thorup: Tilfreds med første testkamp

Cheftræner Jess Thorup var fint tilfreds med udbyttet af årets første testkamp, hvor vi spillede 2-2 mod Hvidovre IF efter 1-1 ved pausen - hvor hele holdet i øvrigt blev byttet med 11 andre.

"En fysisk fin kamp, hvor jeg fik set 22 mand i aktion, og jeg fik set meget af det, som jeg havde håbet på, men også en del, som vi stadig kan og skal forbedre," sagde Thorup.

"Men det er årets første kamp på en meget kold vinterdag, og vi har en række unge spillere med og prøver også nogle folk på nogle lidt andre positioner."

"Vi slap også for skader, hvilket også er vigtigt i den her fase. Jeg så mange gode offensive aktioner med fine opspil og et par mål, men vi slipper også to mål ind i den anden ende, som vi selvfølgelig også gerne ville have undgået. Men igen, set over hele kampen så jeg rigtigt meget, som jeg er godt tilfreds med på det her tidspunkt af opstarten," sluttede Jess Thorup.

Kort om kampen
Hvidovre lagde bedst ud og kom foran efter seks minutter, da Magnus Westergaard spillede Tobias Thomsen helt fri til scoring, men siden tog vi mere og mere over og dominerede resten af halvlegen.

Efter et kvarter afdriblede islandske Hákon Arnar Haraldsson et par modstandere og blev fældet i feltet, og Kamil Wilczek scorede sikkert fra 11-meter pletten. Ellers kom vi ikke til de helt store chancer, men havde enkelte nærgående forsøg.

Hele holdet blev som sagt udskiftet i pausen, og Hvidovre skiftede også næsten hele holdet i pausen, og indledningen på 2. halvleg blev ret lige. Siden satte vi os godt på kampen, og både FIscher og Pep Biel havde udmærkede forsøg.

Men efter 65 minutter fik Hvidovre fik straffespark på en kontra, hvor Bryan Oviedo havde hånd på bolden, og Marcus Lindberg udnyttede chancen til at bringe dem foran 2-1.

Vi fortsatte med at dominere, og med 18 minutter igen udlignede Nicolaj Thomsen med en flot firsttimer i det ene målhjørne, efter at Falk havde erobret bolden på midten, og Oviedo slog indlægget til Thomsen fra venstre side.

Pep Biel havde endnu et godt forsøg, og Boilesen var også lige ved at nå frem til en dødbold ved fjerneste stolpe, men det blev ved de 2-2 i årets første testkamp.

Vores hold i de to halvlege:

45 Rasmus Højlund, 9 Kamil Wilczek
39 Hákon Arnor Haraldsson
35 Marco Stamenic, 10 Carlos Zeca (anf.), 6 Jens Stage
34 Victor Kristiansen, 5 Andreas Bjelland, 25 Mathias Zanka Jørgensen, 22 Peter Ankersen
21 Kalle Johnsson

7 Viktor Fischer, 42 William Bøving
16 Pep Biel
33 Rasmus Falk, 26 Marios Oikonomou, 8 Nicolaj Thomsen
19 Bryan Oviedo, 20 Nicolai Boilesen, 4 Victor Nelsson, 17 Karlo Bartolec
1 Stephan Andersen