Vind over vennerne i 3F Superliga Picks og vind fede præmier

En ny omgang 3F Superliga Picks sparkes i gang 25. september, og dermed kan du igen mulighed for at dyste mod dine venner i jeres hele egen privatliga om titlen, håneretten eller hvad I eller måtte sætte på højkant.

Er du bedre end vennerne til at forudse udfaldene af kampene i efteråret i 3F Superliga? Så skal du udfordre dem i 3F Superliga Picks og vise, at du er bedst og fortjener håneretten. 

Hvad med at udfordre kollegerne eller familien? Du bestemmer, hvem der skal have tæv i efteråret. Alle kan være med, og det er ikke afgørende, at du kender de enkelte spilleres styrker. Spillet er simpelt, og du skal blot gætte kampenes udfald og rangere dem efter, hvad du tror mest på.

Du kan spille med i hele tre forskellige slags ligaer. Alle er automatisk med i den samlede stilling, hvor der er masser af fine præmier på højkant. Derudover kan du tilmelde dig FCK-fanligaen og kæmpe med dine medfans om en signeret spillertrøje, og endelig kan du selvfølgelig lave dine egne private ligaer og dyste mod dine venner. 

Som noget helt nyt er det gratis at spille med om præmierne, og der er i stedet for et nyt møntsystem. Med dem kan man købe boosters, der kan hjælpe dig i spillet, og så kan du også bruge dem på at oprette private ligaer. 

De to første runder af efterårssæsonen i er prøverunder, og 3F Superliga Picks starter for alvor, når FC Midtjylland og Randers tørner sammen d. 25. september kl. 19.00.

Præmierne i 3F Superliga Picks efterår 2020:

Hovedpræmier:

  • 1.Præmie:  3F Superliga underholdningspakke bestående af en PS5, FIFA 21, Forårssæsonkort til valgfri klub, Gavekort til klubshop på 1.000, Officiel 3F Superliga bold fra Select og en 3F Superliga Hoptimist.
  • 2. Præmie: Gavekort på 1.500 til valgfri 3F Superliga klubshop
  • 3. Præmie: Forårssæsonkort til valgfri 3F Superliga klub
  • 4. Præmie: En officiel 3F Superliga bold fra Select
  • 5-10. Præmie: FM21
     

Rundepræmier:

  • 1. Forårssæsonkort til valgfri 3F Superliga klub
  • 2. Gavekort på 500 kr. til valgfri 3F Superliga klubshop
  • 3. FIFA 21

>> Deltag i 3F Superliga Picks her